Molson Coors Global Business Services a închiriat 6.000 mp în THE BRIDGE

Forte Partners anunță predarea a 6.000 de metri pătrați de spații de birouri în faza a doua a noii clădiri THE BRIDGE către Molson Coors Global Business Services (GBS), centru care oferă servicii globale pentru unul dintre principalii jucători din piața berii, la nivel internațional.

Pentru Molson Coors GBS, spațiul de 6.000 de metri pătrați din faza a doua a THE BRIDGE este al doilea sediu din București, compania urmând să-și continue activitatea și în spațiul de 2.500 de metri pătrați închiriat în zona Pipera.

Grupul a deschis în 2017 un centru de servicii în România care deservește operațiuni la nivel global. Echipa a crescut repede, consistent și sustenabil și cuprinde acum specialiști care oferă servicii în domeniul financiar, cel comercial, de producție, distribuție și resurse umane.

Tranzacția prin care Molson Coors GBS a închiriat 6.000 de metri pătrați în faza a doua a THE BRIDGE a fost asistată de către compania de consultanță imobiliară Colliers International.

Anul trecut, în luna august, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri THE BRIDGE către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018.

Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați este finalizată, închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum  UPC, Schlumberger și Medicover.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...