Modex intră într-un accelerator de talie mondială din SUA

Modex a fost acceptat în C5 Accelerate (C5A), un renumit accelerator de business din Statele Unite ale Americii care încurajează și ajută antreprenorii cu idei îndrăznețe și tehnologii de vârf.

Acest program, care se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna, pregătește afacerile pentru dezvoltarea pe piața americană.

Modex este una dintre cele 3 companii alese în această primăvară să facă parte din C5 Accelerate, unde au concurat cateva sute de companii.

C5 Accelerate (C5A) este operat de C5 Capital, un fond de investiții care lucrează exclusiv în ecosisteme sigure de date, inclusiv securitate cibernetică, inteligență artificială și infrastructură cloud.

Programul de talie mondială, are loc între 4 mai și 31 iulie, oferă peste 100 de ore de cursuri cu instruire, consultații, mese rotunde, workshop-uri și altele pentru scalarea afacerii și obținerea unui impact cuantificabil. 

Mihai Ivașcu, CEO și cofondator Modex, spune „Pentru mine, ca parte din echipa Modex, echipa care a lucrat timp de 2 ani la un proiect aproape perfect – Modex Blockchain Database (BCDB) – această validare din partea unui mare fond de investiții din Statele Unite reprezintă una dintre cele mai importante realizări de la fondarea companiei noastre, în urmă cu 3 ani. Sunt convins că această recunoaștere implică și o serie de responsabilități pentru noi, dar suntem gata să jucăm în liga mare.”

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...