Mocănița din Vișeu de Sus a fost premiată ca destinație de excelență în 2016

Mocănița din Vișeu de Sus a fost premiată ca destinație de excelență în 2016 în cadrul Galei Turismului Românesc, eveniment la care au fost prezenți peste 160 de invitați, autorități publice centrale și locale cât și entități implicate în industria ospitalității.

Calea Ferată Forestiră din Vișeu de Sus (CFF Vișeu de Sus) a fost construită în 1933 pentru transportul lemnului de pe Valea Vaserului la Vișeu.

Particularitățile acestei linii ca și frumusețea locurilor pe care le parcurge au adus aici tot mai mulți vizitatori, entuziaști feroviari și turiști. Investițiile aduse în ultimii zece ani în infrastructura pentru turism au făcut ca în 2016 mocănița de pe Valea Vaserului să primească peste 40.000 de turiști, devenind unul dintre cele mai atractive obiective turistice din România.

Gala Turismului Românesc este evenimentul care promovează turismul din România, având ca obiectiv stimularea investitorilor din industria turistică, evidențiind și promovând realizările acestora.

În cadrul Galei Turismului au fost premiate cele mai reprezentative locații și servicii de turism de pe tot teritoriul României și au fost acordate premii de excelență pentru realizările remarcabile ce contribuie la dezvoltarea și promovarea turismului.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...