Mobexpert se pregătește de Black Friday

sursa foto: wikimedia.org
sursa foto: wikimedia.org

Mobexpert va organiza Black Friday, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013.

Hipermagazinele Mobexpert din Bucureşti, Piteşti, Braşov, Sibiu, Iaşi, Suceava şi Oradea ȋşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 50% pentru sute de decoraţiuni, covoare, seturi de pat şi cadouri de sărbători.

Produsele care vor beneficia de preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro şi pe pagina de Facebook Mobexpert ȋncepȃnd cu 25 noiembrie.

„Anul acesta, pentru prima oară, marile magazine Mobexpert din toată ţara ţin să marcheze debutul sezonului de cumpărături, dar şi aniversarea a 20 de ani de Mobexpert, cu reduceri de 50% pentru sute de decoraţiuni.” a declarat Dan Șucu, fondatorul Mobexpert.

Ca urmare a succesului ȋnregistrat anul trecut ȋn campania Black Friday, şi Mobexpert Outlet, singurul magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% pentru toate decoraţiunile expuse. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013 ȋn magazinul situat ȋn Bucureşti, Șoseaua Fabrica de Glucoză, nr. 21.

„Anul trecut, peste 2.500 de clienţi au apreciat oferta Outlet-ului nostru din Pipera de a reduce suplimentar discount-urile deja excepţionale la produse frumoase şi de calitate pe care Mobexpert Outlet le promovează zi de zi. Ȋi asteptăm şi anul acesta cu oferte de nerefuzat.” a precizat Dan Șucu.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...