Mit sau realitate. De unde vine puiul KFC? Este congelat? Cine îl gătește?

8 din 10 români cred în mitul că puiul din restaurantele KFC este congelat (80%), arată datele unei analize Kantar Insights, la cererea KFC.

În realitate, restaurantele KFC sunt aprovizionate cu pui proaspăt, furnizat de producători locali.

În același timp, 7 din 10 români sunt convinși că puiul de la KFC este importat din alte țări (70%).

Realitatea este că 75% din puiul folosit la KFC provine de la producători locali. Principalii furnizori de carne de pui sunt Agrisol Internațional, Agricola, Safir, Aaylexși Bona Avis.

Mai mult, 5 din 10 români consideră că la KFC mâncarea este gătită de mașinării, nu de bucătari (50%).

Totuși, fiecare locație KFC are bucătari proprii, cu atribuții diferite pentru fiecare etapă: marinare, asezonare cu mixul de făină și condimente, respectiv gătire

Un al mit crezut de români este că uleiul folosit de KFC este vechi. 5 din 10 români (în special tinerii) sunt convinși de acest lucru.

Compania spune că uleiul folosit în restaurantele KFC respectă toate standardele de calitate și este trecut printr-un sistem de filtrare automat.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...