Mit sau realitate. De unde vine puiul KFC? Este congelat? Cine îl gătește?

8 din 10 români cred în mitul că puiul din restaurantele KFC este congelat (80%), arată datele unei analize Kantar Insights, la cererea KFC.

În realitate, restaurantele KFC sunt aprovizionate cu pui proaspăt, furnizat de producători locali.

În același timp, 7 din 10 români sunt convinși că puiul de la KFC este importat din alte țări (70%).

Realitatea este că 75% din puiul folosit la KFC provine de la producători locali. Principalii furnizori de carne de pui sunt Agrisol Internațional, Agricola, Safir, Aaylexși Bona Avis.

Mai mult, 5 din 10 români consideră că la KFC mâncarea este gătită de mașinării, nu de bucătari (50%).

Totuși, fiecare locație KFC are bucătari proprii, cu atribuții diferite pentru fiecare etapă: marinare, asezonare cu mixul de făină și condimente, respectiv gătire

Un al mit crezut de români este că uleiul folosit de KFC este vechi. 5 din 10 români (în special tinerii) sunt convinși de acest lucru.

Compania spune că uleiul folosit în restaurantele KFC respectă toate standardele de calitate și este trecut printr-un sistem de filtrare automat.

- Publicitate -

Peste 1.000 de camere de hotel noi vor fi disponibile în București până în 2027

Până în 2027 Bucureștiul ar putea avea aproximativ 1.000 de camere noi, reprezentând hoteluri pe toate segmentele, de la...

Salariile medii s-au triplat de la aderarea României la Uniunea Europeană

De la momentul aderării României la Uniunea Europeană, dar în special în ultimii 8 ani, salariile din România au...