Mit sau realitate. De unde vine puiul KFC? Este congelat? Cine îl gătește?

8 din 10 români cred în mitul că puiul din restaurantele KFC este congelat (80%), arată datele unei analize Kantar Insights, la cererea KFC.

În realitate, restaurantele KFC sunt aprovizionate cu pui proaspăt, furnizat de producători locali.

În același timp, 7 din 10 români sunt convinși că puiul de la KFC este importat din alte țări (70%).

Realitatea este că 75% din puiul folosit la KFC provine de la producători locali. Principalii furnizori de carne de pui sunt Agrisol Internațional, Agricola, Safir, Aaylexși Bona Avis.

Mai mult, 5 din 10 români consideră că la KFC mâncarea este gătită de mașinării, nu de bucătari (50%).

Totuși, fiecare locație KFC are bucătari proprii, cu atribuții diferite pentru fiecare etapă: marinare, asezonare cu mixul de făină și condimente, respectiv gătire

Un al mit crezut de români este că uleiul folosit de KFC este vechi. 5 din 10 români (în special tinerii) sunt convinși de acest lucru.

Compania spune că uleiul folosit în restaurantele KFC respectă toate standardele de calitate și este trecut printr-un sistem de filtrare automat.

- Publicitate -

BYD, concurentul Tesla, intră pe piața din România cu patru modele. Cum sunt prețurile?

Liderul mondial în producția de autovehicule electrice, BYD, este prezent oficial și în România, introducând modele 100% electrice și...

FOMO aduce cinci zile de conferințe, workshopuri, interviuri live și evenimente de networking

FOMO, the Festival of Modern Owners, va aduce cinci zile de conferințe, workshopuri, interviuri live, peste 30 de evenimente...