Misavan a finalizat ultima etapă a depozitului logistic de la Miroslava

Producătorul și distribuitorul de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a finalizat ultima etapă a depozitului logistic din Parcul Industrial Miroslava, județul Iași.

Investiția totală în depozitul logistic a fost de 7 milioane euro, sumă ce include construcția acestuia, dotările tehnologice și stocurile de marfă.

Proiectul, demarat în iunie 2020, are o suprafață de 5.000 metri pătrați și cuprinde, pe lângă zona de depozitare și logistică, și o zonă de de birouri, implicit sediul companiei Misavan.

Capacitatea maximă de depozitare densă este de aproximativ 4.800 de locuri de paleți, iar depozitul deservește toate cele 12 filiale ale companiei din întreaga țară.    

În 2021, Misavan și-a consolidat poziția pe piața de profil, înregistrand o creștere de 12% a cifrei de afaceri față de 2020 (aproximativ 114 milioane lei).

Portofoliul companiei cuprinde peste 1.500 de produse, fie soluții concentrate, pentru uz profesional, fie gata de utilizat, în recipiente de diferite dimensiuni, pentru toate categoriile de consumatori.

Cele mai cunoscute și comercializate sunt cele din gama premium Dr. Stephan.

CITEȘTE ȘI: DB Schenker va avea un nou terminal de cross-dock în județul Cluj

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...