Minuzzo a inaugurat un showroom la Bucuresti

.

Compania italiană de mobila Minuzzo a lansat azi, la Bucureşti, noul său showroom din Centrul Vechi al Capitalei, al cărui concept de amenajare este dedicat punerii în valoare a rafinatelor piese de mobilier clasic Minuzzo.

„Obiectivul companiei Minuzzo pe piaţa din România este oferirea de mobilier şi aranjamente interioare clasice şi moderne de cea mai înaltă calitate, care să educe gustul artistic al clientului. Din experienţa avută până acum, clientul român este deschis şi pregătit pentru zona mobilierului de lux, având preferinţe apropiate de stilul italian de mobilier şi aranjament interior. De aceea, pentru obiectivele noastre de business piaţa din România ocupă un loc important, devenind o piaţă interesantă”, a declarat Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociaţi ai companiei.

Compania Minuzzo a fost fondată în 1985 în Italia sub numele de Bassano International, iar în România funcţionează din 1992.

Mobila obţinută prin prelucrarea lemnului masiv de cireş sau de nuc poartă amprenta unei mobile cu efect de învechire, obţinut printr-un procedeu unic.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...