Mini-fabrica de bere la Cluj

sursa foto: monitorulcj.ro

Compania Ursus Breweries va deschide, în 7 iulie, mini-fabrica de bere din Cluj-Napoca, unde va fi produsă o bere specială, nefiltrată, investiţia depăşind un milion de euro.

Vicepreşedinte marketing Ursus Breweries, Grant McKenzie, a declarat că în cadrul inaugurării se va desfăşura şi un eveniment care se adresează consumatorilor.

„Am primit aprobare să vindem bere începând cu 1 iulie şi vom deschide oficial mini-fabrica de bere de la Cluj-Napoca în 7 iulie. Vom avea la inaugurare şi un eveniment care se adresează consumatorilor. Investiţia în noua fabrică depăşeşte un milion de euro”, a spus McKenzie, citat de Mediafax.

Lucrările de amenajare a mini-unităţii de producţie a Ursus au început în 30 martie, pe amplasamentul fostei fabrici din Cluj-Napoca pe care compania a decis să o închidă din raţiuni economice. Noua fabrică se găseşte într-o clădire care are o vechime de peste o sută de ani.

Preşedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie, declarase în martie, cu ocazia inaugurării lucrărilor de amenajare a noii facilităţi de producţie, că aici se va produce o bere specială, nefiltrată, care va fi vândută doar în Cluj-Napoca.

„Cluj-Napoca rămâne un oraş important pentru Ursus Breweries şi vom continua tradiţia de a fabrica aici berea Ursus. Se va produce o bere specială, nefiltrată, în cadrul unei mini-unităţi de producţie, înfiinţată într-o clădire de peste o sută de ani a vechii fabrici, care se va vinde doar în oraş. Unitatea va mai include un restaurant şi un bar. Proiectul este unic pentru Ursus Breweries şi pentru SABMiller la nivel european”, a spus Whitlie.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...