Millennium Bank, credite ipotecare pentru refinantare cu zero comision de analiza

Millennium Bank continua promotia la creditele ipotecare contractate pentru refinantarea altor imprumuturi ipotecare, oferind zero comision de analiza pana la finalul lunii iunie 2011.

Dobanda este variabila si este formata din Euribor/Robor la trei luni plus o marja incepand de la 5%, in functie de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si zero comisioane de administrare si de rambursare in avans.

„De la lansarea noului credit ipotecar Millennium Bank, in septembrie 2010, aproximativ 40% dintre clientii nostri au solicitat acest produs pentru a refinanta alte obligatii financiare. Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi, am decis sa le oferim clientilor in continuare posibilitatea de a beneficia de comision de analiza zero la creditele contractate pentru refinantarea altor credite ipotecare”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Creditul ipotecar Millennium Bank cu optiune de refinantare este acordat pe o perioada de pana la 30 de ani si finanteaza pana la 80% din valoarea imobilului achizitionat.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...