Miele a lansat o nouă versiune a aplicației de mobil

Miele App – Smart Home, (în trecut Miele mobile App) este folosită de 170.000 utilizatori din 52 de țări și integrează noi opțiuni.

Această versiune a aplicației asigură controlul a 26 de tipuri de produse și oferă și mai multe opțiuni de control pentru fiecare dintre acestea.

Mai mult, Miele a simplificat procesul de înregistrare a noilor dispozitive iar interfața pentru utilizatori are un design simplu și oferă acces rapid la toate electrocasnicele.

Una dintre noile opțiuni este asistentul de curățare, care le permite utilizatorilor să ruleze un program de spălare cu temperatură ridicată, după o serie de cicluri la temperatură joasă.

În premieră, aplicația conține și opțiunile contra cost Smart Food ID și Smart Browning Control, pentru cuptoare, care pot fi încărcate de la distanță (deocamdată doar în Danemarca).

Această caracteristică se bazează pe o cameră video integrată în interiorul cuptorului, care poate să recunoască mâncarea.

De asemenea, în prezent, este în curs de dezvoltare și posibilitatea de a achiziționa peste 1.000 de consumabile și accesorii direct din aplicație, opțiune disponibilă deocamdată doar în Marea Britanie.

Pe durata acestui an, vor fi lansate noi opțiuni și va fi dezvoltată secțiunea cu rețete.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...