Microsoft este cel mai dorit angajator din România anul acesta

Top 10 este completat de Continental, Google, Oracle, IBM, Bosch, Endava, Amazon, Cognizant și ING Bank

Microsoft este cel mai dorit angajator din România în 2023, arată un studiu Catalyst Solutions care a centralizat 14.446 de răspunsuri libere și neasistate. Topul este dominat de multinaționale, prima companie românească clasată fiind Banca Transilvania, pe locul 19.

71% dintre respondenți aleg angajatorul în funcție de pachetul salarial pe care acesta îl pune la dispozițiem, iar pentru 50% dintre candidați este important să aibă acces la beneficii atractive.

Pachetul salarial atractiv rămâne pe prima poziție în interesele angajaților și anul acesta. Stabilitatea locului de muncă a fost aleasă anul acesta în proporție de 46%, în timp ce anul trecut a fost indicată de 50%.

Procente similare apreciază un loc de muncă sigur, atmosfera prietenoasă, relaxată și care asigură bunăstarea și echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Peste jumătate dintre respondenți (54,9%) înțeleg printr-un program flexibil posibilitatea de a-și organiza task-urile într-un interval orar ales, cu respectarea timpului de lucru prevăzut în contractul de muncă.

Un procent de 53,5% spun că flexibilitate înseamnă să poți lucra de oriunde, 50,7% cred că înseamnă să poți lucra câte ore dorești pe zi atat timp cât îți termini la timp taskurile.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Bridgestone și Microsoft, sistem inteligent de monitorizare a anvelopelor

- Publicitate -

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...

Amenajarea unui apartament pentru închiriat: 4 sfaturi practice

Amenajarea unui apartament pentru închiriat poate fi un proces complex, de la optimizarea spațiului la crearea unei estetici plăcute...