Microberăria Bere București de Cartier se extinde cu bani de la OTP

OTP Bank va finanța construcția microberăriei Bere București de Cartier din localitatea Corbeanca, aceasta urmând să aibă o capacitate de producție de 24.000 de sticle de bere în fiecare lună, de trei ori mai mult față de capacitatea actuală a companiei.

Investiția totală a proiectului implementat de Bere București de Cartier este de 240.000 dolari, din care finanțarea acordată de către OTP Bank reprezintă 160.000 dolari.

Fabrica este concepută pentru producția de bere artizanală a brandurilor Rahova, Pantelimon, Drumul Taberei și Dristor, la care se vor adăuga curând alte trei mărci. Unitatea de producție complet automatizată va fi operațională din toamna acestui an, și încorporează și linii de îmbuteliere și etichetare.

„Ne orientăm constant către finanțarea afacerilor antreprenoriale și în stimularea inițiativei private, iar cazul Bere București, în afară de soliditatea planului de business, ne-a impresionat și povestea mărcilor de bere din portofoliu. Ne bucură să putem susține construcția microberăriei și să dăm o mână de ajutor la dezvoltarea culturii și ofertei locale de bere” a declarat Roxana Hidan, Director Direcţia IMM OTP Bank România.

Bere București de Cartier produce în prezent mărcile Rahova, Pantelimon, Drumul Taberei și Dristor, la care se vor adăuga din toamna acestui an Dorobanți, Berceni și Titan, odată ce noua microberărie va demara producția.

Mărcile au fost dezvoltate pornind de la nostalgia berilor de altă dată, se adresează generațiilor care au crescut în mediul urban, în Bucureștiul anilor ’80 – ’90, și au fost rafinate cu ajutorul unui berar belgian care are în grijă constanța calității artizanale.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...