Micii producători îşi vor expune produse tradiţionale în sucursalele Patria Bank

Patria Bank alături de asociaţia Creştem România Împreună îşi propun să sprijine dezvoltarea micilor producători locali şi să promoveze valorile şi tradiţiile comunităţilor  rurale prin proiecte ce urmăresc reînnodarea legăturilor dintre urban şi rural.

Patria Bank, expune, pentru început, într-o serie de unităţi din 5 oraşe ale ţării, rafturi cu produse realizate de antreprenorii din comunitatea www.malltaranesc.ro, proiect iniţiat de asociaţia Creştem România Împreună şi susţinut de Patria Bank.

Clienţii băncii şi toţi cei interesaţi sunt invitaţi în unităţile din Bucureşti Globalworth, Cluj, Braşov, Bacău şi Piteşti să descopere efectiv produsele autentic româneşti şi să comande on-line de la unul din cei peste 500 de producători disponibili în platformă.

„Este un proiect relevant pentru contextul economic actual, întrucât sprijină micii producători să se dezvolte, să îşi vândă produsele şi să îşi extindă aria din care îşi pot atrage clienţi. Una dintre cele mai mari probleme pentru aceşti producători este distribuţia, iar proiectul www.malltaranesc.ro este o soluţie rapidă, modernă, adapatată vremurilor în care trăim. Cifrele unui studiu amplu realizat de curând de noi în mediul rural arată ca bună parte dintre locuitorii de aici doresc să devină antreprenori. Această comunitate îi ajută atât pe cei care sunt la început de drum, cât şi pe cei cu tradiţie. Din acelaşi studiu am aflat că antreprenorii din mediul rural au nevoie de finantare. Linia noastră de busines dedicată Microîntreprinderilor din Patria Credit IFN sau Patria Bank, francizele Patria Credit, Platforma Patria Partener (disponibilă atât pentru persoane fizice cât şi juridice) sunt pregătite să ofere ajutor pentru ca planurile acestor antreprenori să se dezvolte. Ținând cont de faptul ca multe produse de creditare sunt dezvoltate de Patria în urma sugestiilor acestor antreprenori, e o ocazie bună să le mulțumim pentru că ajută mediul bancar să înțeleagă mai bine nevoile specifice de microfinanţare” spune Codruţ Nicolau, Director General Adjunct, Divizia Comercială

„Prin www.malltaranesc.ro ne-am propus să găsim producătorii locali și să-i prezentăm României întregi, făcând astfel mai ușoară legătura dintre cumpărător și producător, unind comunitățile urbane de cele rurale și încurajând consumul de produse românești. Acum scoatem micii producători tradiționali din mediul online și îi aducem și în sucursalele Patria Bank, inițiativă prin care credem că vom crea o relație mai puternică între gospodari și toți cei care își doresc să consume local, sezonier și sănătos. Sper ca acest parteneriat strategic cu Patria Bank să contribuie și mai mult la dezvoltarea micilor afaceri rurale și sper ca vitrinele acestea superbe să fie îndemnul de care aveam nevoie ca un public cât mai numeros să cumpere românește de pe www.malltaranesc.ro.”, spune Mihai Mihu, director asociaţia Creştem România Împreună.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...