Mic.ro – 460 de magazine intr-un an. Unde se vor deschide noi magazine

sursa foto: businessmagazin.ro

Reţeaua Mic.ro, companie membră a grupului Mercadia Holland, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a deschis în primul an de activitate 461 de băcănii în 35 de localităţi, iar în acest an vrea să inaugureze magazine în alte 23 de oraşe.

Compania a deschis primele zece unităţi în aprilie 2010. „Dezvoltarea Mic.ro în această perioadă a avut la bază o strategie de expansiune alertă, axată pe deschiderea de magazine cât mai aproape de oameni”, se arată într-un comunicat al companiei.

Expansiunea a vizat până în prezent oraşele mari, precum Braşov, Constanţa, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş şi împrejurimile acestora.

Pentru anul 2011, Mic.ro are în plan deschiderea de băcănii în alte 23 de oraşe, atât cu populaţie de peste 150.000 locuitori – Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara -, cât şi cu o populaţie de peste 80.000 locuitori – Satu Mare, Buzău, Focşani, Piatra Neamţ, Suceava, Botoşani, Drobeta Turnu Severin, Târgovişte, Târgu Jiu, Tulcea, Reşita şi Bistriţa.

Omul de afaceri Dinu Patriciu declara în luna octombrie că va deschide 3.000 de magazine Mic.ro până la sfârşitul acestui an, din care 2.000 de unităţi mobile. El preciza că investiţia totală în întreaga reţea de magazine fixe şi mobile va fi de peste 200 milioane de euro.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...