Metro oferă 1.500 de euro fetițelor născute astăzi în București

METRO, în parteneriat cu Banca Comercială Română (BCR), oferă tuturor fetițelor născute în București, pe 8 martie 2019, un cec cadou în valoare de 1.500 euro, pentru a le susține visul de a deveni antreprenoare la majorat.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, compania a lansat „Micile Antreprenoare”, o inițiativă menită să încurajeze femeile să pună bazele propriilor lor afaceri.

Inițiativa pornește de la rezultatele Studiului privind Afacerile Independente, realizat de METRO la nivel internațional, în 10 țări, printre care și România.

Numai 6% din românce au curajul să pornească propria afacere

Conform studiului realizat de METRO în România, 64% dintre femei își doresc să-și deschidă propria afacere, dar numai 6% au încredere că pot pune în practică această idee.

Problemele care alimentează această neîncredere sunt de ordin financiar. Un sfert (25%) dintre femeile care au participat la studiu și dețin în prezent o afacere au întâmpinat dificultăți în deschiderea afacerii. Ele au afirmat că strângerea fondurilor necesare și lipsa unui sprijin financiar au reprezentat cele mai dificile etape ale demarării afacerii lor.

Prin intermediul inițiativei Micile Antreprenoare, fiecare fetiță născută în maternitățile din București de Ziua Internațională a Femeii, va primi suma de 1.500 euro, sub forma unui cec cadou.

Banii vor fi depuși într-un cont bancar, pe care fetițele îl vor putea accesa pentru a-și îndeplini orice vis,  după împlinirea vârstei de 18 ani.

Scopul inițiativei este de a oferi femeilor un sprijin real în demararea propriei afaceri. Campania se derulează în toate maternitățile din capitală.

Cum funcționează campania Micile Antreprenoare?

Părinții fetițelor născute în maternitățile din București în data de 8 martie 2019 pot trimite un e-mail la adresa [email protected], prin care să își exprime dorința de a participa la campanie. E-mailul trebuie să conțină: copia certificatului de naștere al fetiței și formularul de consimțământ primit odată cu nasterea fetiței, completat și semnat.

Data limită de înscriere este 8 aprilie 2019.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...