Metro a lansat un magazin online cu livrare gratuita la domiciliu

.

Noul magazin online face parte din strategia de adaptare a ofertei de produse şi servicii a METRO Cash & Carry România la nevoile şi cerinţele clienţilor săi profesionişti si va permite clienţilor profesionişti să comande online orice produs din gama de peste 4.500 de articole necesare funcţionării perfecte a oricărei afaceri profesioniste.Printre acestea se numara produsele de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, IT, curăţenie şi protocol.

Totodată, clienţii METRO Office Direct vor putea beneficia de promoţii speciale, de mai multe produse din categoriile menţionate decât cele aflate pe rafturile magazinelor METRO Cash & Carry România.

Printre produsele prezentate, se numără produse şi sisteme IT, mobilier, accesorii şi consumabile de birou, papetărie, echipamente de lucru, produse de unică folosinţă, produse de curăţenie, dar şi răcoritoare, cafea, cafetiere şi alte produse de protocol.

Dupa plasarea comenzii marfa va fi livrata în 24 de ore, oriunde în România, cu unele exceptii.

Plăţile sunt efectuate în cadrul parteneriatului încheiat între METRO Cash & Carry România şi Banca Comercială Română împreună cu Euplătesc. De asemenea, clienţii vor avea posibilitatea de a face plata şi prin ramburs, la livrarea produselor.

Pentru inceput, Metro are cateva oferte interesante pe noul magazin online, precum o reducere de pana la 35 de lei pentru cartusele originale HP, o reducere de 20% la tabla magnetica, 10% la cafeaua Jacobs pachet de 500 g.

Pentru a accesa noul magazin si a vedea alte oferte, click aici.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...