Metro Cash & Carry Braila se deschide maine

Metro va deschide maine, 23 decembrie 2010, al 26-lea centru de distributie cash & carry, in Braila, printr-o investitie de aproximativ 15 – 20 milioane de Euro.

Intins pe o suprafata totala de 8.350 mp, Metro Cash & Carry Braila va furniza partenerilor sai profesionisti aceleasi servicii, special adaptate nevoilor fiecarei afaceri, fie ca e vorba de intreprinzatori din domeniul HORECA, revanzatori sau companii care activeaza in orice alt sector.

METRO Braila marcheaza o premiera in reteaua companiei in Romania, fiind situat in apropierea zonei centrale a orasului, beneficiind de specificul urbanistic al Brailei, care confera aceasta posibilitate in conditii optime de trafic.

“Sunt convins ca un magazin METRO Cash & Carry in Braila va contribui la dezvoltarea mediul economic din Braila, fiind si o confirmare peste ani a istoriei de secole a Brailei drept cel mai important oras comercial de pe teritoriul Tarilor Romane. Deschiderea noului magazin METRO va fi de acelasi bun augur pentru oras si va face din Braila polul comercial de alta data, cand aici se fixa ceasul comertului romanesc”, a declarat Dusan Wilms,Director General METRO Cash & Carry Romania.

Pentru METRO Braila, sortimentatia vasta a tuturor magazinelor din reteaua METRO Cash & Carry Romania a fost din nou imbunatatita, pentru a se putea adapta continuu cerintelor clientilor sai, zona destinata comercializarii produselor alimentare, ocupand aproximativ 60%.

“Fiecare magazin METRO Cash & Carry aduce numeroase avantaje pietei locale, fiind chiar mai important pentru micii intreprinzători; METRO Cash & Carry Romania incurajeaza furnizorii locali, ca parte importanta a achizitiilor centrelor de distributie din intreaga tara. Deasemenea, tot ca un avantaj pentru partenerii nostri, am initiat programe de training dedicate specialistilor din domeniul HORECA si revanzatorilor, in ideea dezvoltarii si imbunatatirii afacerii acestora, a sporirii gradului de competitivitate pe piata.” a adaugat Edwin Deurloo, Director Operational METRO Cash & Carry Romania.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...