Metaminds a înregistrat o cifră de afaceri cu 250% mai mare în 2019

Metaminds a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 25 milioane de euro, înregistrând o creștere de 250% față de anul anterior.

La începutul anului, rezultatele Metaminds au intrat și în atenția publicației Financial Times care a inclus-o în topul companiiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa în perioada 2015-2018.

 
Înființată în 2015, Metaminds a generat soluții în domenii strategice precum infrastructură critică de interes național, telecomunicații, energie și utilități.

Parteneriat cu Blackberry

Printre cele mai recente proiecte ale companiei se numără parteneriatul cu Blackberry, care a avut ca scop crearea infrastructurii digitale de securitate și de operare pentru programul „Platforma Națională Integrată – Wireless Campus”.

La finalul proiectului, peste 1,5 milioane de elevi și profesori vor avea acces la rețele de date deschise interconectate, inclusiv la internet, prin intermediul unei platforme naționale integrate de tip campus.

În prezent, echipa Metaminds are 31 de membri, specialiști de top în domenii precum securitate cibernetică, conectivitate și integrare sisteme multiple, machine learning, sisteme complexe cu volume mari de date de tip big data. 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...