Meta Estate Trust încheie IPO-ul înainte de listarea pe piața AeRO a BVB

Trending

Meta Estate Trust a încheiat oferta publică inițială desfășurată în perioada 20 Iulie – 2 august. Subscrierile au depășit 14 milioane lei, iar listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București va avea loc în următoarele săptămâni.

În urma IPO-ului în care au participat peste 160 de investitori, capitalul social al companiei depășește 87 de milioane de lei.

De asemenea, Consiliul de Administrație intenționeză să propună acționarilor o nouă majorare de capital social până la finalul anului din primele de emisiune acumulate.

Vizăm în continuare creșterea volumului de active totale la 100 milioane euro în următorii 3 ani, spune Eugen Voicu, Președinte al Consiliului de Administrație al companiei

IPO-ul Meta Estate Trust a fost intermediat de casa de brokeraj BRK Financial Group și a beneficiat de asistență juridică din partea Popoviciu, Nițu, Stoica și Asociații.

Meta Estate Trust, companie fondată de un grup de antreprenori români cu o vastă experiență în piața de capital și de real estate, și-a început activitatea în urmă cu puțin peste un an.

În această perioadă, compania a derulat două plasamente private și, la momentul de start al IPO-ului, dispunea de un capital de 75 de milioane lei.

De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit peste 17 milioane euro în 22 de proiecte imobiliare, realizând până acum exit total din 5 dintre acestea.

CITEȘTE ȘI: Patria Bank a atras 8,2 milioane euro printr-o nouă emisiune de obligațiuni la BVB

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești