Meta Estate Trust, exit din proiectul imobiliar Smart Residence Lujerului

Meta Estate Trust anunță încheierea celei mai importante investiții de până acum, în proiectul imobiliar Smart Residence Lujerului din București. Compania a investit, în septembrie 2021, 4 milioane de euro în cadrul ansamblului rezidențial.

Oriol Casellas Deig, CEO Meta Estate Trust, a afirmat că randamentul brut realizat odată cu acest exit a fost de 20% raportat la euro.

Compania are investiții în 18 proiecte imobiliare în mai multe orașe din țară. De asemenea, a început să comercializeze și unitățile achiziționate în cadrul proiectelor Avrig 7, Parcului 20, Aviației Park și Mobexpert Homes din București.

Meta Estate Trust, companie fondată de un grup de antreprenori români cu o vastă experiență în piața de capital și cea de real estate, și-a început activitatea în urmă cu puțin peste un an.

Modelul de business presupune investiții în segmentul imobiliar, cu un ciclu scurt de rotație a capitalurilor și focus pe segmentul rezidențial urban mare.

Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora  capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Cum s-au adaptat dezvoltatorii de locuințe la cerințele clienților pe fondul pandemiei

- publicitate -