Meta Estate Trust a încheiat un plasament privat de acțiuni

Meta Estate Trust, o companie din sectorul rezidențial, a încheiat plasamentul privat de acțiuni și începe anul viitor pregătiriile pentru listarea la bursă.

Acesta a fost ultimul plasament privat înainte de listarea pe piața AeRO, prevăzută pentru primul trimestru al anului 2022.

Banii strânși vor fi folosiți pentru achiziția de apartamente în faza de construcție în diverse orașe, precum și pentru realizarea de parteneriate cu dezvoltatori imobiliari.

Valoarea nominală a unei acţiuni Meta a fost de 1 leu, la care s-a adăugat prima de emisiune de 10%.

Valoarea minimă a subscrierii individuale a fost de 100.000 lei, iar cea maximă a fost plafonată la nivelul de 5 milioane lei per investitor.

Meta Estate Trust are, în prezent, investiții în 14 proiecte rezidențiale în valoare de peste 8 milioane euro în București, Constanța, Sibiu, Iași, Brașov și stațiunile de pe litoral.

Compania a realizat deja un exit total dintr-unul din primele proiecte în care a investit, iar în alte două proiecte a înregistrat exituri parțiale.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...