Merită să investești într-un scaun de gaming profesional?

Dacă planul tău de viitor este să devii un gamer profesionist, odată ce ți-ai cumpărat un calculator competent, este timpul să investești în confort și în lucruri care îți fac experiența mai plăcută, dar te ajută și să fii mai productiv. Din acest punct de vedere, primul pe lista priorităților ar trebui să fie un scaun de gaming profesional, care să transforme orele lungi de joc în minute și să-ți alunge oboseala ca prin minune.

Care este diferența dintre un scaun de gaming și unul obișnuit, de birou?

Când vine vorba de jocuri virtuale, mulți consideră că pot scăpa mai ieftin dacă investesc într-un scaun oarecare de birou. Dar comparând un scaun de birou cu unul de gaming, oricine își poate da seama că ultimul este complet diferit față de primul deoarece a fost făcut special cu gândul de a acomoda o persoană pentru timp îndelungat, fără a provoca nici cel mai mic disconfort.

Spre diferență de scaunele de birou, cele de gaming sunt solide și oferă suport atât pentru gât și umeri, cât și pentru membre sau partea lombară a corpului.

Scaunele de birou sunt proiectate pentru a ține corpul celui care se așează pe ele într-o poziție dreaptă, oferindu-i o anumită prestanță, în timp ce la scaunele de gaming accentul cade mai mult pe sănătate și confort decât pe imagine.

Cele mai bune scaune gaming sunt prevăzute cu suporturi speciale pentru picioare și coate, dar și un spătar confecționat dintr-un material foarte plăcut la atingere, care previne supraîncălzirea corpului și menține coloana vertebrală într-o poziție optimă.

Cât costă un scaun de gaming profesional?

Scaune de gaming se găsesc în aproape orice magazin de mobilă. Dar doar pentru că poartă acest nume, nu înseamnă și că oferă toate avantajele enumerate mai sus. Prețul unui scaun de gaming profesional este destul de piperat și pornește de la 700-800 de euro, dar reprezintă o investiție profitabilă pentru cineva care își dorește cu adevărat să se dedice acestei meserii.

Scaunele Ergohuman de exemplu, sunt niște scaune de gaming cu un design inteligent și un aspect futurist, niște produse la care s-a mizat pe tehnologie și inginerie, opținându-se niște rezultate de top.

Atât scaunele în sine cât și accesoriile lor, pornind de la suporturile pentru cap și membre și continuând cu manetele pentru reglajul poziției și înălțimii, sunt niște bijuterii ale inovației.  Așa cum probabil se poate ghici și după nume, brandul Ergohuman este definiția ergonomiei, motiv pentru care, poziția fiecărui scaun se poate seta astfel încât să îndeplinească întocmai nevoile fiecărui utilizator în parte.

Toate aceste lucruri nu sunt permise unui scaun de gaming de buget și se pot întâlni doar la produsele premium, ce poartă numele unor branduri cu reputație mondială.

În concluzie, cât de mult merită investiția într-un scaun de gaming profesional?

Chiar și printre gameri, multe persoane încă folosesc în locul unui scaun de gaming profesional, scaune obișnuite de birou. Mai mult, în special atunci când vine vorba de magazinele de mobilă, piața este sufocată de scaune de gaming care deși convenabile ca preț și cu un design promițător, în realitate nu oferă nimic mai mult decât un scaun pe care îl găsești în orice companie care se respectă. Și atunci, dacă atât de multă lume ignoră importanța investiției într-un scaun de gaming profesional, de ce să faci tu notă discordantă? Dar răspunsul este simplu! Pentru că vrei să fii diferit și nu te mulțumești doar cu a te juca la calculator, ci aspiri la o carieră strălucită!

Scaunele profesionale de gaming sunt fără îndoială cea mai confortabilă opțiune când vine vorba de șezutul în fața calculatorului și cu toate că necesită o investiție suplimentară care se adaugă la toți banii cheltuiți deja pe echipament și alte lucruri necesare gaming-ului, ele sunt unul din elementele care te ajută să transformi jocurile virtuale dintr-o pasiune într-o sursă de venit.

Chiar dacă te-ai apucat de jocurile pe calculator de plăcere, când joaca se transformă în muncă, există șansa să ajungi într-un moment din care să începi să le consideri o corvoadă. Dar dacă îți creezi un mediu confortabil și te înconjuri de lucruri care să-ți facă poftă de joc, atunci acel moment poate fi amânat până la nesfârșit.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...