Mercur Center se deschide în 9 iunie

Mercur Center, cea mai nouă și modernă investiție de pe piața centrelor comerciale din Craiova se deschide joi, 9 iunie, la ora 11.00 și va reuni multe branduri renumite pe plan naţional și internațional, cafenele, restaurante, 6 săli de cinematograf multiplex, magazine de electrocasnice, spații de divertisment și relaxare.

Retailerul suedez H&M va deschide în Mercur Center un magazin pe două niveluri.

Colin’s deschide primul magazin din Oltenia, S’Oliver va aduce moda pentru întreaga familie, în timp ce retailerul polonez Pepco va deschide primul său magazin din Craiova, cu îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, decorațiuni interioare, jucării și produse de papetarie.

Magazinul Gimar va expune în Mercur Center personalitatea prin vestimentație, Jeans Factory va oferi stilul de îmbrăcăminte care vi se potrivește, în timp ce brandul Cătălin Botezatu va oferi produse în ediție limitată, create de cel mai bun designer român. Magazinele Genarte sau Santana vor acoperi și ele gusturile iubitorilor de fashion de calitate, în timp ce bijuteriile, accesoriile și ceasurile vor putea fi găsite în magazine precum Sevda, Splend’or sau Oni’s, Secundar, Blondy Del.

Moda pentru cei mici va putea fi găsită în Mercur Center, din 9 iunie, în magazinele Primigi, Maison du Bebe, în timp ce echipamentele sportive preferate se vor regăsi în magazinul TopSport. Publicul feminin este așteptat în magazinul Lady’s cu produsele dorite, în timp ce încălţămintea preferată va putea fi găsită în magazinul Magic Shoes. Pentru cosmetice și parfumuri, vă vor sta la dispoziție magazinele Kendra, Beauty for You, Danka.

Pentru cei care preferă o carte bună, un parfum sau un cadou pentru cei dragi, magazinele Diverta și Charisma vă așteaptă să le descoperiți surprizele pregătite. Nici pasionații de electronice, IT sau electrocasnice nu au fost uitați, magazinele Flanco și Germanos punând la dispoziție ultimele noutăți în materie.

Bucuria, No1Cut & Color, BioLife, Poligon Airsoft, Select Media sau Oltenia GSM sunt tot atâtea magazine care vă așteaptă din 9 iunie, în Mercur Center, să le descoperiți și să reveniți cu aceeași plăcere.

Pe lângă brandurile de fashion, în cadrul Mercur Center va fi deschisă din 9 iunie și zona de food-court, unde restaurantul Spartan va oferi inspirația bucătăriei antice mediteraneene, restaurantul ardelenesc Oșanu oferă preparate traditionale românești, McGrill va oferi meniul zilei, meniuri speciale și meniuri la comandă, iar Shanhay Bar va pune la dispoziție preparate chinezești, gătite de o echipă profesionistă.

Lanțul american de cafenele Starbucks va deschide în Mercur Center, prima sa cafenea din Oltenia. Tot pentru un plus de savoare, la cafenelele Sweet Escape, Victoria Cafe și Claviky veți putea servi o cafea proaspat prăjită și aromată, în timp ce, după o masa copioasă, un desert la cofetăria Marie Louise vă va desfăta simțurile.

Mult dorit de craioveni, cu un design futurist, multiplex-ul Inspire Cinema din Mercur Center vă așteaptă din 9 iunie cu o capacitate totală de 580 de locuri, fiind prevăzut cu zone de lobby și o cafenea special amenajate pentru petrecerea timpului liber. Sălile de cinema sunt echipate cu: sisteme de proiecție digitale, sunet Dolby Digital Surround, scaune confortabile, sisteme de proiecție 3D MasterImage, pentru o experiență cinematografică remarcabilă.

Ce mici sunt așteptați în “Smile!” – un nou și modern spațiu de joacă și petreceri pentru copii , care se va deschide pe 9 iunie, în Mercur Center, dar și în magazinul Bebeti Play, conceput pe o suprafață de 100 mp, dotat cu jucării de lemn și un club de joacă.

Zona de supermarket a Mercur Center vă așteaptă, in 9 iunie, în magazinul Profi, cu un mix de produse de calitate, promoții atrăgătoare, prospețime și accesibilitate.

„Mercur Center își dorește să impună pe piața de profil din Craiova, încă de la deschidere, trendul în materie de cumpărături și divertisment. Poziționarea sa în centrul unui oraș vibrant cum este capitala Olteniei, îi permite să dezvolte experiențe unice, relevante pentru consumator, astfel încât acesta să revină de fiecare dată cu aceeași plăcere. Localizarea, ambientul, inovația și diversitatea, sunt doar câteva dintre argumentele cu care Mercur Center își așteaptă clienții din 9 iunie. Atragerea în continuare de branduri internaționale celebre și organizarea de evenimente unice face parte din strategia noastră pe mai departe, pentru a rămâne destinația preferată de craioveni și nu numai”, a declarat Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.

Ziua deschiderii Mercur Center va fi marcată de o explozie de culoare, sunet, lumini și divertisment de calitate. Joi, 9 iunie, de la ora 11.00 și până la ora 22.00, cei care vor trece pragul centrului comercial vor intra în fascinanta lume a modei și distracției, vor avea parte de numeroase cadouri și surprize, vor lua parte la show-uri de dans, muzică și gastronomie, vor fi antrenați în concursuri interactive și vor putea participa la concertele celor mai în vogă artiști ai momentului: Delia și Deep Central. Primii 1.000 de vizitatori vor primi câte un material promoțional din partea Mercur Center.

Din 9 iunie, moda şi distracţia din Craiova se mută în centru, unde Mercur Center va fi o destinaţie aparte de cumpărături şi divertisment de calitate. Noua imagine a centrului comercial este reprezentată de un fluture viu colorat, ce simbolizează transformarea radicală prin care a trecut centrul comercial, în timp ce top-modelul internațional Anca Tiribeja a fost aleasă pentru prezentarea noului concept Mercur Center.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...