MERCUR Center Craiova se deschide pe 9 iunie

MERCUR Center Craiova se va deschide pe 9 iunie, cu doar o zi înainte de debutul Campionatului European de Fotbal. Centrul comercial, ce are la această dată peste 90 la sută din spații închiriate dorește să marcheze în forță evenimentul, anunțând un campionat întreg de surprize și distracție la cumpărături.

Cel mai așteptat centru comercial din Craiova va găzdui, din 9 iunie, peste o sută de magazine, printre cele mai importante investiții de profil numărându-se cea a retailerului suedez H&M, care va deschide aici un magazin pe două etaje, magazinele S. Oliver, Rinascenti, Magic Shoes, Pepco, Cătălin Botezatu, Top Sport, Diverta, Sevda, Splend’Or, Kendra, Flanco, Germanos și multe altele.

Zona de food-court de la etajul trei va ocupa un spațiu impresionant și va găzdui restaurante şi fast food-uri variate, precum Spartan, McGrill, Pizzeria Rio, restaurantul cu specific chinezesc Shanhay Bar, restaurant cu specific romanesc Oșanu, cofetăria Marie Luise. Aria de cafenele va include Tucano Coffee, Sweet Escape, Victoria Cafe și altele.

O mare varietate de magazine şi zone de distracție pentru copii vor fi disponibile la deschiderea Mercur Center – Primigi, Bebeti, Maison du Bebe, în timp ce cinematograful cu șase săli digitale, Inspire Cinema (1.800 metri pătrați, 580 locuri) va fi una dintre atracțiile principale ale centrului comercial. Toate acestea se vor alătura supermarketului Profi, care va ocupa spatiul de la demisolul centrului comercial și vor completa oferta variată de cumpărături și divertisment.

„Gradul ridicat de ocupare înregistrat la această dată pentru MERCUR Center arată atractivitatea de care se bucură acest proiect și încrederea pe care ne-o acordă partenerii noștri. Acest lucru ne responsabilizează să le oferim craiovenilor și nu numai, magazine de fashion, cele mai bune restaurante și cafenele, dar și un mediu plăcut și alternativ pentru petrecerea timpului liber de calitate. Suntem convinși că vom îndeplini toate aceste condiții și Craiova va avea un centru comercial elegant, avangardist, cu cele mai bune opțiuni pentru întreaga familie. Pentru a satisface toate preferințele continuăm să completăm mixul de chiriași și vom anunța noi brand-uri în perioada următoare”, a declarat Dumitru Răduţ, Director General MERCUR Center.

Gradul mare de ocupare obținut de MERCUR Center, cu aproape două luni înainte de deschidere, constituie de altfel o premieră pentru piața de profil din Craiova. Procesul de modernizare a centrului comercial va intra acum într-una din cele mai spectaculoase etape, întreaga fațadă a centrului comercial urmând a fi îmbrăcată într-o soluție constructivă avangardistă.

„În această perioadă la interior lucrările sunt în linie dreaptă, s-a realizat recompartimentarea spațiilor, iar o parte din ele au fost deja predate chiriașilor pentru amenajare. De asemenea, modernizarea se apropie de final în partea de sud a centrului comercial, urmând ca centrul de greutate al lucrărilor să fie mutat spre fațadă. Va fi ultima și poate cea mai spectaculoasă etapă pentru MERCUR Center, pentru că va fi și cea care va schimba cu totul înfățișarea centrului comercial și a centrului orașului, în general. Lucrările continuă conform graficului programat, inaugurarea urmând să aibă loc pe 9 iunie”, a spus Dumitru Răduţ, Director General MERCUR Center.

MERCUR Center, deținut în proporție de 93% de SIF Oltenia, are o suprafață construită desfășurată de 24.000 de metri pătrați și a fost închis din luna septembrie pentru lucrări de modernizare. Investiția se va ridica la aproximativ 12 milioane de euro. La finele anului trecut, MERCUR Center a trecut printr-un amplu proces de rebranding, desfășurat de compania Evobrand pe un interval de câteva luni, pe baza unor studii de piață efectuate pe eșantioane reprezentative pentru populația municipiului Craiova. Noua imagine este reprezentată de un fluture viu colorat, simbolizând transformarea radicală prin care trece centrul comercial, ce se dorește a fi la deschidere un reper pe piața de profil din regiune. Construit la cele mai înalte standarde internaționale, cu un concept unic prin designul său avangardist, dotările cu echipamente de ultimă generație, conceptul spațiilor comerciale și de divertisment, MERCUR Center va oferi la deschidere o destinație aparte pentru cumpărături și distracție de calitate.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...