Mercur Center Craiova își suspendă activitatea până pe 16 aprilie

Mercur Center Craiova își va întrerupe programul de funcționare, de luni 23 martie și până la data de joi 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Supermarketul Profi va rămâne deschis, în regim non-stop, ca și până acum.

„Decizia de a sista temporar activitatea centrului comercial face parte din politica noastră de responsabilitate față de clienți, retaileri și angajații noștri, a căror siguranță și sănătate sunt prioritare pentru noi, în aceste momente dificile”, a spus Dumitru Raduț, director general Mercur Center. 

Și Ikea și Băneasa Shopping City și-au suspendat activitatea

Ikea va închide temporar magazinele și centrele de colectare începând cu data de 20 martie, ora 18:00, pentru a acționa preventiv și pentru a ajuta la ținerea sub control a răspândirii virusului.
Magazinul online va fi în continuare disponibil

Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020, sau până când starea de urgență instaurată de autorități va fi ridicată. Excepție de la această măsură face hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...