Mercedes-Benz deschide un nou centru de logistică în Dragomirești-Vale

Mercedes-Benz a deschis un nou centru logistic din Dragomirești-Vale creat pentru a deservi punctele de service autorizate din România.

Situat în aproprierea Bucureștiului, centrul logistic are o suprafață de peste 7.000 mp și depozitează peste 23.000 de piese.

Depozitul dispune de tehnologii și sisteme avansate, iar comunicarea cu punctele de service din țară este 100% digitală.

Centrul folosește un sistem digital de gestionare a inventarului, asigurând astfel un maxim de eficiență din punct de vedere al operațiunilor cotidiene.

Dezvoltarea acestui centru a început în 2017, cu integrarea echipei logistice din România în cadrul operațiunilor global service & parts.

Centrul oferă piese necesare proceselor obișnuite de reparații și întreținere, precum și reparații mai complexe, precum tinichigerie și caroserie, dar și asamblări pentru propulsie-motor, transmisie, cutie de viteze.

În funcție de gradul de prioritate al comenzii, produsele și serviciile ajung la partenerii autorizați Mercedes-Benz într-un interval de timp între 18 și 96 de ore.

- publicitate -