Mentorat in IT cu Raul Pop de la Libertate în IT

Bucuria muncii vine datorită pasiunii pe care o naște și nu altfel, sau cel puțin asta ne spune Raul Pop, mentor și fondator Libertate.init().

Mai mult decât atât Raul e un tip modest, pe care dacă îl întrebi cum a început toată treaba asta cu mentoratul, îți va spune simplu și zâmbind:

Am început ca freelancer în primii 2 ani, apoi am trecut în antreprenoriat, am lucrat 5 ani la Approd.ro iar apoi l-am cunoscut pe Cristi și am început Libertate.init()”.

Povestește cu atât de multă simplitate și normalitate traiectoria lui încât te face să simți că și tu ai putea același lucru ca și el; asta e fundația cea mai sănătoasă și puternică a unui business sustenabil pe toate planurile.

În fundația cuvintelor lui, lucrurile sunt mult mai complexe decât atât, fiindcă în spatele oricărui proiect există mii de ore de nesomn, stres, agitație și multă muncă asumată. Odată cu toate astea, se naște pasiunea, se crează informația și se proiectează realizarea obiectivului. Toate informațiile pe care Raul le-a acumulat de-a lungul timpului, i-au deschis drumul spre cel mai revoluționar proiect de IT din Ro și anume Libertate.init() – locul în care orice programator devine freelancer de succes.

Mentori, mentorat și freelancing

Nebunia din ultimii doi ani au deschis apetitul pentru un job remote, mai ales  pentru cei din domeniile în care creativitatea are nevoie să se exprime liber. În industria IT, unde forța de muncă este super proaspătă, potențialul nelimitat, iar recompensele financiare peste limitele normale, nevoia unui mediu de lucru relaxant, creativ și liber este în plină desfășurare. Oamenii de aici, din nișa de IT, au nevoie să înțeleagă că valoarea lor este mult mai mare decât salariul pe care îl încasează. Nu doar salariul ci și mediul de lucru, programul, nevoile personale, precum și toată cultura organizațională a unei multinaționale. 

Plecând de la aceste fapte, cei doi mentori și fondatori ai programului Libertate.init(),  Raul Pop și Cristian Dascălu, au gândit o strategie prin care să transforme viața acelor programatori care sunt pregătiți să-și depășească limitele.

Cei doi și-au dat seama că împreună pot aduce un ajutor real în sfera IT și în dezvoltarea financiară a țării noastre. Mixând valorile fiecăruia și completându-se reciproc, Raul împreună cu Cristi, au fondat un loc în care fiecare programator se descoperă pe el și își asumă talentul. În cadrul lunilor de mentorat, ei se bucură de supraveghere constată, susținere, tehnici și rețete pentru a a excela în freelancing și multe alte informații super folositoare. Pentru a înțelege cel mai bine care e starea celor ce le-au trecut pragul, poți vedea review-urile video, pe canalul de Youtube a lui Raul.

Dacă cumva îți place ceea ce vezi, poți aplica pentru un call gratuit cu Raul aici. Mult succes!

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...