Mentorat în antreprenoriat pentru beneficiarii programului StartUp Nation

Cel puțin 10 000 de antreprenori care demarează noi afaceri finanțate prin Programul Start Up Nation, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vor avea nevoie de sfaturi și îndrumare pentru a rezista în fața provocărilor specifice derulării unei afaceri.

Astfel, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat lansează o invitație publică tuturor antreprenorilor care doresc să împărtășească din experiența lor să se înscrie în Registrul Național al Mentorilor Antreprenori, prin completarea unui formular ce poate fi descărcat de aici și transmițându-l la adresa de e-mail: [email protected].

Prin discuții față în față sau online, antreprenori de succes, repezentanți ai statului și debutanți în afaceri, care doresc să se informeze suplimentar, vor da o șansă în plus materializării unor viitoare povești de succes.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...