Meniurile speciale Auchan, disponibile la comandă prin Uber Eats

Începand din 11 decembrie, Auchan intră în platforma Uber Eats cu o gamă specială de produse de restaurant, creată de Chef Marin Sabău și Chef Sorin Barbu.

Primul magazin conectat la platformă este Auchan Cotroceni, urmând ca în scurt timp, toate magazinele din București aflate în aria de acoperire actuală a Uber Eats să ofere acest nou serviciu.

Clienții Uber Eats vor putea comanda din aplicație meniurile speciale Auchan, urmând a primi produsele într-un timp foarte scurt. Meniurile create de cei doi Chefi Auchan sunt disponibile pentru clienți și în sistemul Auchan Click&Collect, prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro și ridicare direct din magazin, în 30 de minute. 

Gama de meniuri nou lansată cuprinde 25 de feluri de mâncare din bucătăria românească modernă, cu origini tradiționale, dar și din bucătăria internațională.

Toate meniurile sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete, în laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de către bucătari specializați, respectând întocmai rețetele create de Chefi și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...