Mega Mall, certificat internațional pentru măsurile de siguranță sanitară

Mega Mall devine primul centru comercial din România care primește Certificatul de Conformitate COVID-19.

Experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Mega Mall București a finalizat un  plan complex pentru siguranța vizitatorilor ce are in vedere reluarea activității mall-ului în totalitate.

Acest plan are ca obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Ce măsuri a implementat Mega Mall

Printre măsurile implementate se numără:

  • instalarea de totemuri cu dezinfectant pentru mâini, acționat pe baza unui mecanism automat, cu senzor pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire și în zonele aglomerate,
  • aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural,
  • controlul traficului și al fluxurilor prin culoare de delimitare  în zonele unde se creează aglomerație și benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse.

Purtarea măștii de protecție de către toți angajații și clienții este obligatorie, și s-au implementat măsuri pentru verificarea temperaturii de către personal avizat la fiecare intrare in mall.

Pentru a preveni crearea aglomerațiilor în centrul comercial, va fi asigurată distanțarea socială de minimum 2 metri.

În ultimul rând, în zona de food court, mesele și scaunele au fost reașezate astfel încât la o masă vor putea lua loc maximum 4 persoane.

Noi ecrane LED multi-screen high definition pentru informare

Odată cu redeschiderea mall-ului, măsurile de siguranță vor fi difuzate și pe noile ecrane LED din incinta centrului comercial.

Noile ecrane LED multi-screen high definition sunt dispuse pe patru coloane și oferă o suprafață de expunere de 119 metri pătrați.

Noua soluție oferă o experiență dinamică de vizionare a conținutul media la un unghi de 360 de grade.

Pe lângă Mega Mall și Centrul Comercial Bonarka din Polonia, parte a grupului NEPI Rockcastle, au fost evaluate ca fiind conform normelor de prevenție de către experții Safe Shopping Centers.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...