Mega Mall a aniversat doi ani de la deschidere

Mega Mall a aniversat doi ani pe piața centrelor comerciale din România, motiv pentru care le-a pregătit vizitatorilor săi un eveniment inedit, presărat cu multe momente magice și pline de suspans, dar și peste 500 de premii pe loc.

Pentru a marca această aniversare, Mega Mall a dezvoltat un coif aniversar de mari dimensiuni pe care l-a umplut cu peste 500 de cadouri pentru vizitatori.

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de vouchere pentru articole vestimentare, accesorii, produse cosmetice și diferite servicii la unele dintre cele mai populare magazine și saloane de înfrumusețare din Mega Mall.

Petrecerea aniversară, animată de gazda Andrei Coman, a avut loc duminică, 14 mai. 

În cadrul evenimentului, cei prezenți s-au bucurat și de un spectacol interactiv de magie și iluzionism sub bagheta magicianului Robert Tudor. Robert Tudor este un magician iluzionist român de succes, care realizează spectacole de magie și entertainment pline de vitalitate.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...