Mega Images este primul chiriaș al Plaza România Offices

Anchor Grup și Mega Image au sărbătorit marți, 30 august, mutarea retailerului în noul său sediu, situat în Plaza Romania Offices.

Birourile ocupate de cei 500 de angajați ai Mega Image sunt situate în aripa de est a Plaza România, la etajul al doilea. Mai mult decât atât, pentru a răspunde la nevoile angajaților săi, Mega Image a solicitat o suprafață suplimentară, extinzând-o pe cea inițială cu 10%, până la 4.008 metri pătrați, ocupând astfel 40% din suprafața închiriabilă brută a spațiului de birouri.

„Locul în care sărbătorim astăzi este rezultatul primei conversii a unei zone de retail într-un spațiu de birouri în incinta unui centru comercial. Datorită deciziei noastre îndrăznețe de a converti o parte din zona comercială, avem posibilitatea de a oferi chiriașilor noștri nu numai facilitățile pe care clădirea de birouri în sine le presupune, ci și tot ceea ce este disponibil în mall-ul nostru, de la modalități de a petrece timpul liber la food court și magazine, până la zona de parcare. Ca atare, îi urăm bun venit primului nostru chiriaș, Mega Image, care a ales să facă Plaza Romania Offices sediul său„, a declarat Affan Yildirim, Director General al Anchor Grup.

”Iată-ne în fața unui nou început spre care privim cu încredere și bucurie. Anchor Grup ne-a oferit noul și necesarul nostru cămin, care ne permite să lucrăm eficient și care ne definește cel mai bine în acest moment. Acum ne aflăm într-un moment în care continua expansiune ne-a transformat într-o echipă solidă și competitivă și care ne-a poziționat în topul retailului modern din Capitală. Și, începând de acum, ne stabilim într-un sediu nou, extrem de bine conturat și colorat, care definește cel mai bine compania și transformarea acesteia”, a declarat Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image România.

Anchor Grup a investit aproximativ patru milioane de euro în procesul complex de reconfigurare al cărui rezultat a fost Plaza Romania Offices, iar acest lucru a presupus conversia a 10.600 de metri pătrați de spații de retail în spații de birouri.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...