Mega Image va deschide mâine un magazin în Balotești

.
.

Mega Image va deschide maine un nou magazin Mega Image in Judetul Ilfov, situat pe Strada Unirii, Nr. 1 , Sat Balotesti , Comuna Balotesti.

Mega Image Balotesti are o suprafata de aproximativ 451 mp si patru case de marcat care vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid.

Noul magazin Mega Image pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, dar si produsele marca proprie 365, Gusturi Romanesti, Delhaize sau Care.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 256 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Mega Image urmeaza sa mai deschida 4 magazine noi pana la finalul lunii Octombrie.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...