All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 mai | 2020

Mega Image, spor de 25% pentru angajații din magazine și depozit

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Mega Image va acorda un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în această perioadă, începând cu 9 martie, pentru angajații din magazine și depozite.

Sporul se acordă pe fiecare zi lucrată în perioada 9-31 martie. De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente.

- Publicitate -

Pentru angajații cu vârste începând de la 65 de ani compania le oferă zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent fiecărui angajat, urmând ca perioada să fie modificată în funcție de schimbările intervenite la nivel național.

Acțiunile de recompensare se aplică specific pe categorii de angajați, de la sediul central, din depozite și din magazine, astfel, peste 12.000 vor beneficia de aceste măsuri.

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...