Mega Image se lansează pe piața din Cluj Napoca

Mega Image anunță lansarea pe piața din Cluj prin deschiderea primului său supermarket din Cluj-Napoca, situat în cadrul galeriei comerciale Platinia, din Calea Mănăștur nr. 2 – 6.

Primul magazin Mega Image din Cluj este amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și reprezintă ancora principală în cadrul galeriei Platinia. Astfel, sâmbătă, 8 aprilie 2017, magazinul se va deschide pentru clienţi începând cu ora 10:00.

Magazinul Mega Image a fost special conceput astfel încât să ofere clujenilor o experiență inedită la cumpărături, pornind de la modul de amenajare, la consultanța oferită direct în magazin de către echipe de angajați special pregătite în acest sens, la oferta variată de produse de la cele alimentare, la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit, prietenos, amenajat ținând cont de cele mai noi tendințe de design.

Lansarea pe piața din Cluj reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piață cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse la cele mai bune standarde de calitate și prețuri, prin formatul unic al magazinelor şi cu un design modern. De asemenea, continuăm angajamentul nostru de susţinere şi promovare a producătorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe şi legume proaspete de sezon, de la producătorii locali, alături de branduri locale de carne si panificaţie. Avem încredere că experiența la cumpărături pe care o vom oferi clujenilor va fi apreciată și va fi o sursă de inspirație bună pentru stilul lor de viață autentic. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întampinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile, afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Cluj include o mare varietate de produse marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regăsi într-o zonă dedicată.

Pentru a se integra cât mai bine în specificul local, Mega Image a încheiat parteneriate cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Peste zece producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic, vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie, PaneMar, s-au alăturat Mega Image și vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Mai mult, magazinul Mega Image va oferi clienților și premiile din campania națională de recompensare a fidelității, Mega Popz.

Programul standard de funcționare a magazinului Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 22:00.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...