Mega Image mai deschide trei magazine

Mega Image anunță deschiderea a trei magazine în Bucureşti.

Shop&Go Soveja 55 – este situat în Constanţa, Str. Soveja nr. 55, bl. I8, sc. B, parter și are o suprafață de vânzare de aproximativ  72 mp.

Shop&Go Iuliu Maniu 59 – este situat în Bucureşti, sector 6, Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 59, parter și are o suprafață de vânzare de aproximativ  85 mp.

Shop&Go Ştirbei Vodă 170 – 172 – este situat în Bucureşti, sector 1, Str. Ştirbei Vodă, nr. 170-172, parter și are o suprafață de vânzare de aproximativ 94  mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 487 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...