Mega Image livrează cumpărături acasă în 60 de minute

Mega Image extinde parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid la produse alimentare și pentru casă livrate în 60 de minute prin noua platformă online Tazz by eMag.

Astfel, în contextul COVID-19, care a generat o cerere foarte mare pentru livrarea produselor din categoria supermarket prin comenzi online, Mega Image crește capacitatea de livrare și scade timpul la doar 60 de minute.

Pentru început, în faza pilot de lansare a platformei, serviciul de livrare rapidă acoperă o zonă limitată din București, în aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum și în alte două orașe din țară, Timișoara și Cluj.

Pentru lansarea unei comenzi, clienții pot alege din peste 500 de produse alimentare și pentru casă, precum și din 6 pachete create special pentru a scurta timpul de pregătire și de livrare.

Fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image, aflat în program, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile. În același timp, un curier este anunțat prin platformă și este trimis pentru livrare, care se face între 30 și 60 de minute. Plata se face doar online, prin card bancar.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...