Mega Image lansează Mega Chic

.
.

Tineri creativi, designeri cunoscuti sau in devenire sunt invitati sa inscrie idei pentru noua colectie de sacose Mega Chic by Mega Image.
Mega Image lanseaza competitia de creatie Mega Chic prin care invita tinerii creativi, designeri cunoscuti sau in devenire sa inscrie, in perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014, idei pentru design-ul celei mai noi colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image.

Competitia de creatie se desfasoara pe pagina de Facebook Mega Image, Facebook.com/MegaImageRomania, in cadrul aplicatiei dedicate Mega Chic, si este deschisa tuturor celor care isi doresc sa transforme clasicele sacose reutilizabile de cumparaturi intr-o adevarata colectie de accesorii de shopping.

Participantii au la dispozitie 3 teme de concurs – Eco Attitude, Creatii Romanesti si Cult Urban – si pot inscrie in perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014 cele mai revolutionare idei.

“Prin aceasta provocare, ne dorim sa ne ancoram si mai mult in viata orasului nostru, care este o sursa inepuizabila de inspiratie si energie creativa. Energie pe care suntem incantati sa o putem restitui zilnic celor care ne trec pragul prin proiecte inovatoare si experiente surprinzatoare”, explica Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image.

Dupa incheierea perioadei de inscrieri, intre 8 si 23 noiembrie, un juriu format din specialisti in fashion, fotografie si arta, alaturi de publicul larg, va selecta lucrarile finaliste si castigatorii care vor semna colectia de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image. in final, cele 3 design-uri castigatoare, cate unul pentru fiecare tema de concurs, vor deveni imaginea noii colectii de sacose Mega Chic, urmand a fi prezente in toate magazinele Mega Image din Bucuresti si din toata tara.

Inspirata din universul Mega Image, un mix eclectic format din dragostea pentru gusturile autentice romanesti, energia investita in proiecte sustenabile si mandria de a fi parte din viata unui oras atat de vibrant cum este Bucurestiul, colectia Mega Chic se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de design si proiecte culturale, pasionati de fotografie sau pur si simplu de cele mai noi trend-uri de fashion si cuisine.

Mai multe detalii despre competitie, regulament, inscrieri si premii sunt in aplicasia Mega Chic, disponibila pe paginaFacebook.com/MegaImageRomania.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...