Mega Image își mută birourile în Plaza România

Sediul central al Mega Image se va reloca în noul spațiu de birouri din cadrul complexului Plaza România, în urma unui contract încheiat cu Anchor Grup.

Necesitatea unui spațiu mai încăpător pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activității companiei din ultimul an. Spațiul ocupat de Mega Image, cu o suprafață închiriată de 3,360 metri pătrați, se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deținut de Anchor Grup. Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza România, transformată în spații de birouri, în urma unui proces amplu de renovare și modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.

Pe lângă această suprafață, sediul central Mega Image va dispune și de locuri de parcare dedicate, atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Noul Plaza România Offices aduce un concept inovator în București: un spațiu de birouri de 10.500 de metri pătrați integrat într-un centru comercial. Angajații se vor bucura atât de confortul și facilitățile unei clădiri de birouri, cât și de accesul rapid la toate serviciile mall-ului. Magazinele, restaurantele, cinematograful Movieplex, centrul de fitness, saloanele de înfrumusețare sunt la un pas distanță de birouri. Mai mult, întregul complex dispune de circa 1800 de locuri de parcare.

„Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și, în general, mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr efectiv de magazine, iar una dintre prioritățile noastre este să oferim condiții de lucru moderne pentru toți colegii noștri, inclusiv cei care își desfășoară activitatea în sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

„Colaborarea de succes dintre Mega Image și Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016, sediul central al partenerului se va muta în cel mai nou proiect al nostru – Plaza Romania Offices. Așadar, ne bucură faptul că Mega Image este prima companie care va beneficia de facilitățile unui spațiu modern de birouri și, în același timp, de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le oferă. Gradul de satisfacție al angajaților ar trebui sa fie un indicator important pentru toate companiile, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gândit chiar de la început să construim un spațiu de lucru eficient și să fructificăm sinergia dintre destinația de shopping și relaxare Plaza România și zona de birouri, la un pas distanță”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea efectivă a sediului companiei în noul spațiu este în curs de pregătire și va avea loc la începutul lunii iulie. În acest moment, sediul central al Mega Image se află pe Strada Siret, nr. 95, spațiu ocupat din anul 2006. Numărul efectiv al angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.

- Publicitate -

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....

Sfaturi pentru antreprenorii din industria beauty: cum să crești succesul salonului tău?

Felicitări pentru pasiunea și curajul pe care le-ai investit în salonul tău! Într-o piață competitivă ca a industriei beauty,...