Mega Image investește în reamenajarea și modernizarea magazinelor și depozitelor

Mega Image a demarat un amplu proces de reamenajare și modernizare a magazinelor și depozitelor, acțiune în care au fost investiți deja 25 milioane de euro.

Astfel, 140 de unități au trecut prin procese de reamenajare, cu investiții concretizate în echipamente noi și în procese automatizate care să monitorizeze în mod continuu activitatea operațională a fiecărei unități.

În rețeaua Mega Image sunt activi peste 15.000 de angajați, compania fiind unul dintre cei mai mari angajatori din țară, iar prin planul de deschideri de noi magazine vor fi create alte locuri de muncă.

Și programul „Gusturi românești de la gospodari” se dezvoltă anual, ajungând în prezent la peste 300 de producători de legume și fructe. În 2023, peste 28.600 de tone de legume și fructe livrate de producători direct în magazine.

În categoria legume, recordul a fost înregistrat de cartofi, cu 6.500 de tone, și de tomate, cu 2.800 de tone. Fructele cu cele mai bune rezultate au fost merele, cu peste 2.900 de tone și pepeni cu peste 2.400 tone.

CITEȘTE ȘI: Mega Image pregătește alte 11 magazine, din care 3 Shop&Go

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...