Mega Image închide toate magazinele proprii din Pitești

Ca urmare a analizelor strategice anuale si a evaluarii portofoliului de magazine, Mega Image a luat decizia de a inceta operatiunile actuale din Pitesti.

Cele patru magazine din Pitesti (Mega Image Negru Voda, Mega Image I.C. Bratianu, Shop&Go Calea Dragasani 5 si Shop&Go Doaga 2) vor fi inchise in saptamanile care urmeaza.

Ca urmare a evaluarii portofoliului de magazine, Mega Image a concluzionat ca magazinele din reteaua proprie din orasul Pitesti nu inregistreaza un nivel de vanzari care sa permita sustinerea in continuare a activitatii comerciale. In ciuda eforturilor pe care compania le-a facut de la deschiderea acestor magazine, performanta vanzarilor in aceste spatii nu atinge nivelul scontat. Mai mult, investitiile facute in publicitate, logistica, preturi si promotii nu au adus rezultatele asteptate, ci s-au adaugat la pierderile deja inregistrate.

„Ne vedem nevoiti sa luam o decizie dificila, aceea de a inchide in perioada urmatoare, cele patru magazine situate in orasul Pitesti, respectiv doua magazine Shop&Go si doua magazine Mega Image. Decizia este regretabila, intrucat cunoastem implicarea fiecaruia dintre proprietarii spatiilor noastre si a partenerilor nostri in construirea unei povesti comune de succes. Din pacate insa, trebuie sa avem in vedere performanta actuala a magazinelor, care este una sub nivelul asteptarilor noastre.” a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Mai mult, Mega Image doreste cu aceasta ocazie sa multumeasca tuturor clientilor sai din Pitesti pentru fidelitatea acestora si sa ii asigure ca orasul Pitesti se va afla in continuare in atentia companiei, iar, pe viitor, posibilitatea revenirii este avuta in vedere, odata cu aparitia unor conditii favorabile. In perioada ulterioara inchiderii magazinelor Mega Image din Pitesti, toti clientii nostri se pot bucura in continuare de produsele Mega Image, pe care le pot achizitiona online, pe platformaSupermarket la tine acasa, pe www.emag.ro./supermarket.

Decizia referitoare la incetarea operatiunilor din orasul Pitesti reprezinta o exceptie pentru planul de expansiune al Mega Image. Compania va continua procesul de extindere a retelei de magazine in Bucuresti, Constanta, Brasov, dar si in alte localitati unde Mega Image este deja prezenta.

“Concentrarea investitiilor noastre in localitatile unde nivelul de performanta este adecvat reprezinta argumentul din spatele deciziei luate in cazul orasului Pitesti. Insa, aceasta este o decizie punctuala care nu va influenta in nici un fel ritmul nostru de expansiune in piata de retail din Romania, care, conform estimarilor noastre, va fi la acelasi nivel cu cel din ultimii ani.” a adaugat Mihai Spulber, director operational al Mega Image.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...