Mega Image deschide trei noi magazine

 

sursa foto: iploiesti.ro
sursa foto: iploiesti.ro

Mega Image anunta trei noi magazine care vor fi deschise astazi in Bucuresti.

Shop&Go Campia Libertatii 37A– situat pe Strada Campia Libertatii nr. 37 A, sector 3, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 97 mp.

Shop&Go Bucuresti Ploiesti 7A– situat pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, nr. 7A, sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 83 mp.

Shop&Go Constructorilor 26 – situat pe Bulevardul Constructorilor nr. 26, parter, sector 6, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 90 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 335 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...