Mega Image deschide trei magazine Shop&Go la Timișoara

Mega Image a deschis primele trei magazine Shop&Go Timișoara, după inaugurarea în urmă cu o săptămână a primului magazin Mega Image din această nouă piață.

Astfel, prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image pătrunde și mai mult pe segmentul de proximitate, fiind mai aproape de clienții timișoreni și oferindu-le acestora produse necesare consumului zilnic sau de moment.

Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafață de vânzare de dimensiuni reduse şi o sortimentaţie optimizată, tocmai pentru a veni cât mai aproape de clienţi, oferindu-le acestora avantajul unor cumpărături rapide, ușor de făcut și aproape de casă.

Magazinele Shop&Go funcționează în sistem de parteneriat, printr-un contract de agent și oferă posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să își dezvolte o afacere, susținută de experiența Mega Image în retail.

Cele trei magazine Shop&Go deschise în Timișoara sunt:

Shop&Go Timișoara Republicii 21, situat pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 165 mp.

Shop&Go Timișoara Timiș 12, situat pe Strada Timiș nr. 12, la parter, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 73 mp.

Shop&Go Timișoara S. Bărnuțiu 54, situat pe Strada S. Bărnuțiu, bloc 54, scara A, parter, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 87 mp.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...