Mega Image deschide trei magazine noi

.
.

Mega Image deschide astazi, 27 iunie, doua magazine noi, un magazin Mega Image si un magazin Shop&Go.

Mega Image Sisesti  – situat pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 8B (fost 8A), sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 727 mp.

In sortimentatia noului magazin Mega Image, clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret „365”, la produsele speciale „Delhaize”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti” prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

Cinci case de marcat vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid. Magazinul pune la dispozitia clientilor si o parcare proprie cu 85 de locuri.

Shop&Go Aghires 1B – situat pe Strada Aghires nr. 1 B, Sector 2, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 100 mp.

Mega Image deschide sambata, 28 iunie, un nou magazin Mega Image.

Mega Image Aerogarii – situat pe Bd. Aerogarii nr. 38A, sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 291 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 317 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...