Mega Image deschide un magazin in Plaza

.

Deschiderea va avea loc sâmbătă, 3 martie, ora 12.00, iar vizitatorii vor fi întâmpinați cu o varietate de peste 5000 de produse disponibile, vouchere de cumpărături, reduceri și servicii de calitate.

Primii 300 de clienți vor beneficia de un voucher de cumpărături cadou în valoare de 50 de ron.

Aceasta este a doua unitate operată de grupul belgian Delhaize deschisă într-un centru comercial, după inaugurarea unității din București Mall în decembrie 2011.

Cu o suprafață de 1.300 mp, noul Mega Image va avea același program de funcționare ca și al centrului comercial, de luni până duminică, între orele 10.00 și 22.00.

„Coerența politicii grupului nostru cu obiectivele de expansiune ale Mega Image se concretizează în deschiderea acestui nou supermarket, care se regăsește în mall-ul Plaza România. Dorim să oferim clienților noștri o experiență completă de cumpărături, iar această legătura dovedește sinergia dintre atenta analiza a tendințelor pieței și urmărirea constantă a unor ținte precise de poziționare în topul destinațiilor de shopping ale clienților”, a declarat Smaranda Heroiu, Marketing Deputy Director Anchor Grup.

 

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...