Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket din Cluj-Napoca

Mega Image a deschis cel de-al treilea supermarket din Cluj-Napoca. Noul magazin Mega Image este amplasat în Str. Eremia Grigorescu, nr.122-124 și are o suprafaţă de vânzare de 350 de mp şi 7 locuri de parcare.

Noul supermarket Mega Image Eremia Grigorescu Cluj-Napoca va include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

În noul supermarket Mega Image se va desfăşura şi campania de loializare a clienţilor vivo|Villeroy&Boch, ce a început din 11 septembrie, în toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca. Astfel, la fiecare 20 de lei cheltuiţi pe acelaşi bon clienţii vor primi un punct bonus VIVO, iar completând un talon cu 15 puncte bonus vor putea achiziţiona cuţitele VIVO, cu discount de până la 81%.

De asemenea, Mega Image continuă parteneriatele cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Astfel, în sortimentaţia Mega Image se pot găsi produse proaspete, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica 08:-21:00.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...