Mega Image ajunge la 367 de magazine

.
.

Mega Image anunta patru noi magazine, care sunt deschise pentru public astfel:

Shop&Go Unirii 70, un nou magazin care a fost deja deschis miercuri, 26 noiembrie, in Constanta. Magazinul este situat pe strada Unirii nr. 70, bl. D, parter, Constanta si are o suprafata de vanzare de aproximativ 128 mp.

Mega Image Avrig, un nou magazin care s-a deschis in 28 noiembrie, in Bucuresti. Magazinul este situat pe bulevardul Ferdinand nr. 113A, sector 2, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 708 mp.

Doua magazine Shop&Go, care au fost deschise sambata, 29 noiembrie, in Constanta:
Shop&Go Mamaia 268, situat pe Bulevardul Mamaia nr. 268 bl L3, parter, Constanta, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 79 mp.
Shop&Go Tomis 209, situat pe Bulevardul Tomis  nr 209 bl TS6A parter, Constanta, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 77 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 367 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....