Mega Image a lansat propriul serviciu de livrare rapidă

Mega Image lansează propriul serviciu de livrare rapidă pentru cumpărăturile prin aplicația de mobil din supermarketul online.

Astfel, produsele alimentare și pentru casă, vor fi livrate acasă în maximum 90 de minute.

În prezent, serviciul de livrare rapidă poate fi accesat în toate sectoarele din București și parțial în zona Pipera, în aria de activitate a 33 de magazine Mega Image, urmând ca până la finalul anului să fie extins în alte 37 de magazine. Planul de dezvoltare pe termen lung include extinderea serviciului la nivel național.

Aplicația Mega Image, disponibilă pe Android și iOS, oferă aproximativ 2000 de produse alimentare și pentru casă. Fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile.

Livrarea se face în maximum 90 de minute, iar plata se face online, în momentul plasării comenzii.

În coșul virtual pot fi adăugate maximum 20 de produse și cel mult șase bucăți din același produs, în timp ce comanda minimă este de 50 de lei. În situațiile de stocuri epuizate, clientul este contactat din locație pentru înlocuirea produsului.

Mai mult, pentru a eficientiza procesul de livrare a comenzilor, magazinul online este deservit de un depozit nou, situat în Chitila, desfășurat pe o suprafață de 4600 mp. Proiectul face parte din Chitila Logistics Hub și este dezvoltat de Globalworth în asociere cu Global Vision.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...