Mega Image a deschis încă cinci magazine

Mega Image anunță deschiderea a cinci noi magazine în Bucureşti. 

Mega Image Mărgeanului, situat în str. Mărgeanului nr. 49, Sector 5, Bucuresti. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 407 mp.

Shop&Go Lăcrămioarei 21, situat  în str. Lacramioarei nr. 21, parter, sector 3, Bucuresti. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ  83 mp.

Shop&Go Basarabiei 57, situat în bd-ul Basarabia nr. 57, bl. M-27, parter, sector 2, București. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 81 mp.

Shop&Go Olteniței 140, situat în șos. Olteniței nr. 140, bl. 5, parter, sector 4, București. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 93 mp.

Mega Image Valea Buzăului, situat în str. Valea Buzăului nr.14, bloc G26 BIS, parter, sector 3,  București. Acesta are o suprafață de vânzare de aproximativ 318 mp

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la  498 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...